Oppimisen talon perustajat ovat luokanopettajia ja innostuneita opetuksen ja oppimisen kehittämisestä. Kati ja Maria osallistuivat aktiivisesti usean vuoden ajan uuden opetussuunnitelman (OPS 2016) luomiseen. He huomasivat, että opetussuunnitelman kehitystyössä keskityttiin menetelmiin, joilla voidaan saavuttaa parhaat oppimistulokset murehtimatta kuinka menetelmät voidaan viedä käytäntöön.

Kati ja Maria alkoivat luoda välinettä, jolla uusi opetussuunnitelma saadaan haltuun arkityössä. Heidän kehittämä pedagogia herätti suurta kiinnostusta muidenkin opettajien keskuudessa. Kiinnostuneet koulut ottivat heihin yhteyttä ja pyysivät auttamaan omien koulujen opetussuunnitelmatyön jalkauttamisessa. Pian Oppimisen Taloa käytettiin jo kymmenissä kouluissa ympäri Suomea.

Tule mukaan oppimisen murrokseen

Oppimisen talo Oy on start-up, joka digitalisoi modernin tavan oppia. Maailman 600 miljoonaa peruskoululaista ja sata miljoonaa muuta opiskelijaa voivat kaikki hyötyä Suomen koulutusjärjestelmästä Oppimisen talon avulla. Tiimimme on sekoitus pedagogiikkaa, käytännön opettajan arjen tuntemista, modernia ketterää ohjelmistokehitystä ja kansainvälistä kasvuyrittäjyyttä. Tarvitsemme joukkoomme lisää innokkaita maailman valloittajia. Erityisesti haemme nyt:

  • Growth hacker / marketing specialist

Lisäksi haemme opettajia freelance-kouluttajiksi.

Ota yhteyttä: recruit@oppimisentalo.fi